• 06-52 22 95 15
 • info@gunstig-wonen.nl

Woning huren

Welke documenten heeft u nodig voor het huren van een woning?

Algemene bepalingen:

 • De gevraagde documenten zijn nodig om te beoordelen of de aanvrager(s) in aanmerking komen voor het huren van een huurwoning;

 • Aan het leveren van deze documenten kan geen recht op toewijzing van een woning worden ontleend;

 • Een aanvraag kan zonder opgaaf van redenen worden afgewezen;

 • In verband met de wet personenregistratie is (zijn) ondergetekende(n) bekend dat de verstrekte gegevens worden opgenomen in de administratie van GunstigWonen;

 • Door het aanleveren van deze documenten machtigt u GunstigWonen om een risicoanalyse uit te laten voeren die betrekking heeft op het betalingsgedrag en/of huurbedrag van de aanvrager. Voor de aanvragen zijn geen kosten verbonden voor deze risicoanalyse. Voor de aanvrager is bekend dat de resultaten van de risicoanalyse GunstigWonen een aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere voorwaarden te stellen. 

BEGELEIDING DOOR GUNSTIGWONEN

Vindt u op onze website niet de huurwoning die u zoekt, dan kunnen onze medewerkers ook een geschikte woning voor u gaan zoeken in de markt. U geeft uw woonwensen doormiddel van een intakegesprek bij ons op kantoor om uw woonwensen in kaart te brengen. De ervaring leert dat door deze persoonlijke benadering, de kans dat u slaagt in het vinden van de juiste huurwoning aanzienlijk kan worden vergroot. We begeleiden u in de weg naar uw ideale huurwoning via onder andere het volgende:

 • Onderzoek naar bijpassende huurwoningen;

 • Inventarisatie van uw woonwensen;

 • Bezoeken van geselecteerde woningen;

 • Voordragen bij potentiele verhuurder(s);

 • Inspanning dat de woning aan u wordt gegund;

 • Voeren van onderhandelingen;

 • Bespreken van de huurovereenkomst;

 • Zorgen voor een deugdelijk inspectierapport.

Uw kunt van deze service gebruik maken voor een eenmalige bedrag van € 595,00 INCL. BTW

Uw woonwensen

Recent te huur

Te huur
Bedrijfshal
Amsterdamseweg 153
€ 15.000,00
Artboard 14
m2
Artboard 7
kamers
Bouwjaar: 2006

Vastgoedbeheer in Utrecht en Amsterdam

Bij GunstigWonen nemen wij het beheer van uw vastgoed serieus. Met jarenlange ervaring in de branche, bieden wij een uitgebreide reeks vastgoedbeheerdiensten aan. Of het nu gaat om administratief, financieel of technisch beheer, ons deskundige team zorgt voor een zorgeloze ervaring voor vastgoedeigenaren in zowel Utrecht als Amsterdam. Als betrouwbaar vastgoedbeheerbedrijf streven wij ernaar om de waarde van uw vastgoed te optimaliseren en uw rendement te maximaliseren.

Professionele Verhuurdiensten

GunstigWonen is uw betrouwbare partner voor de verhuur van residentieel en commercieel vastgoed in Utrecht en Amsterdam. Wij begeleiden het gehele verhuurproces, van het opstellen van huurcontracten tot het vinden van betrouwbare huurders. Ons uitgebreide netwerk en lokale marktkennis stellen ons in staat om snel en efficiënt te handelen, zodat uw vastgoed niet lang leeg staat. Wij hanteren een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat de verhuur van uw vastgoed naadloos verloopt.

Woningen en Appartementen te Huur

Op zoek naar een nieuwe woning of appartement in Utrecht of Amsterdam? GunstigWonen heeft een divers aanbod van kwalitatief hoogwaardige huurwoningen en appartementen in deze regio's. Bekijk onze actuele aanbod online en vind uw nieuwe thuis bij ons. Wij bieden heldere huurvoorwaarden en staan altijd klaar om u te ondersteunen tijdens uw zoektocht naar de perfecte huurwoning.

Lokale Expertise, Persoonlijke Service

Met een sterke lokale aanwezigheid in Utrecht en Amsterdam, biedt GunstigWonen een persoonlijke service en lokale expertise op het gebied van huur en vastgoedbeheer. Ons doel is om zowel huurders als vastgoedeigenaren een positieve ervaring te bieden. We zijn meer dan alleen een vastgoedbeheerbedrijf; we zijn uw partner in het navigeren door de lokale vastgoedmarkt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften.

Bekijk ons aanbod!

Over ons

GunstigWonen is gevestigd in Amsterdam-Noord & Utrecht. Wij hebben de juiste ervaring en uitstekende contacten binnen de woning markt.

Contact

Strijkviertel 35,3454 PJ Utrecht
KVK: 78097614
BTW: NL003285068B61
Tel: 06-52 22 95 15
Email: info@gunstig-wonen.nl

Gratis advies?

Contact