• 06-52 22 95 15
  • info@gunstig-wonen.nl

Over ons

Over ons

Ons verhaal

GunstigWonen is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen, eengezinswoningen, kamers, studio's, bedrijfspanden, kantoorruimtes en vrijstaande woningen. We nemen de tijd om elke woning en klant te leren kennen voordat we overgaan tot verhuur. We doen marktonderzoek, drukken advertenties af, gebruiken geavanceerde computertechnologie en zorgen voor internationale publiciteit op sociale media. Als u uw woning wil verhuren of verkopen dan informeren we u graag over de mogelijkheden. Zo hebben we een uitstekend inzicht in de regionale vastgoedmarkt en kunnen we ons uitgebreide netwerk inzetten, waardoor u profiteert van een groot en divers woningaanbod.

Verhuur

Wij handelen zeer snel en beschikken over uitstekende onderhandelingsvaardigheden en marketingstrategieën. Wij garanderen u de beste prijs voor uw vastgoed.

Vastgoedbeheer

Wij regelen alles en verstreken op een strategische wijze de waarde van uw beheerde vastgoed. Wij verzorgen onder andere technisch en administratief vastgoed beheer.

Advies

Wij kunnen advies geven op diverse vlakken o.a. bouwkundig, aankoopadvies, vergunning, verhuur etc.

Service

Ons team zijn toppresteerders die klanten service van het hoogste niveau bieden om ervoor te zorgen dat ze hun doelen bereiken.

Diensten

Woning huren

Vindt u op onze website niet de huurwoning die u zoekt, dan kunnen onze medewerkers ook een geschikte woning voor u gaan zoeken in de markt.

Woning verhuren

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij ons op kantoor en inventariseren wij u wensen over de verhuur van de woon-/ of bedrijfsruimte.

Vastgoedbeheer

Overweegt u om een of meer woningen te laten beheren? GunstigWonen is gespecialiseerd in vastgoedbeheer.

Recent te huur

Te huur
Bedrijfshal
Amsterdamseweg 153
€ 15.000,00
Artboard 14
m2
Artboard 7
kamers
Bouwjaar: 2006

Vastgoedbeheer in Utrecht en Amsterdam

Bij GunstigWonen nemen wij het beheer van uw vastgoed serieus. Met jarenlange ervaring in de branche, bieden wij een uitgebreide reeks vastgoedbeheerdiensten aan. Of het nu gaat om administratief, financieel of technisch beheer, ons deskundige team zorgt voor een zorgeloze ervaring voor vastgoedeigenaren in zowel Utrecht als Amsterdam. Als betrouwbaar vastgoedbeheerbedrijf streven wij ernaar om de waarde van uw vastgoed te optimaliseren en uw rendement te maximaliseren.

Professionele Verhuurdiensten

GunstigWonen is uw betrouwbare partner voor de verhuur van residentieel en commercieel vastgoed in Utrecht en Amsterdam. Wij begeleiden het gehele verhuurproces, van het opstellen van huurcontracten tot het vinden van betrouwbare huurders. Ons uitgebreide netwerk en lokale marktkennis stellen ons in staat om snel en efficiënt te handelen, zodat uw vastgoed niet lang leeg staat. Wij hanteren een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat de verhuur van uw vastgoed naadloos verloopt.

Woningen en Appartementen te Huur

Op zoek naar een nieuwe woning of appartement in Utrecht of Amsterdam? GunstigWonen heeft een divers aanbod van kwalitatief hoogwaardige huurwoningen en appartementen in deze regio's. Bekijk onze actuele aanbod online en vind uw nieuwe thuis bij ons. Wij bieden heldere huurvoorwaarden en staan altijd klaar om u te ondersteunen tijdens uw zoektocht naar de perfecte huurwoning.

Lokale Expertise, Persoonlijke Service

Met een sterke lokale aanwezigheid in Utrecht en Amsterdam, biedt GunstigWonen een persoonlijke service en lokale expertise op het gebied van huur en vastgoedbeheer. Ons doel is om zowel huurders als vastgoedeigenaren een positieve ervaring te bieden. We zijn meer dan alleen een vastgoedbeheerbedrijf; we zijn uw partner in het navigeren door de lokale vastgoedmarkt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften.

Bekijk ons aanbod!

Over ons

GunstigWonen is gevestigd in Amsterdam-Noord & Utrecht. Wij hebben de juiste ervaring en uitstekende contacten binnen de woning markt.

Contact

Strijkviertel 35,3454 PJ Utrecht
KVK: 78097614
BTW: NL003285068B61
Tel: 06-52 22 95 15
Email: info@gunstig-wonen.nl

Gratis advies?

Contact