• 06-52 22 95 15
  • info@gunstig-wonen.nl

Amsterdamseweg 153

Over het bedrijfspand

Op zoek naar een ruim en modern bedrijfspand in Amersfoort? Dit pand aan de Amsterdamseweg 153 is een uitstekende keuze! Met een oppervlakte van maar liefst 1359 m² biedt dit pand alle ruimte die uw bedrijf nodig heeft.

Ligging: Het pand is gelegen op een bedrijventerrein in Amersfoort met diverse ondernemers en bedrijfsactiviteiten in de buurt. De ligging is gunstig en goed bereikbaar.

Bestemmingsplan: Dit pand valt binnen het bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen e.o. en snelwegen’, dat onherroepelijk is vastgesteld op 09 september 2014. Het is geschikt voor bedrijven tot en met categorie 4.1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Omzetbelasting: De verhuurder opteert voor BTW-belaste huur en verhuur. Als de huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurvoorwaarden:

  • Huurbetaling: De huurpenningen dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.
  • Huurtermijn: Minimaal 5 jaar.
  • Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.
  • Huurindexatie: Jaarlijks, op basis van de CPI (Consumentenprijsindex) zoals gepubliceerd door het CBS.
  • Oplevering: In overleg.
  • Waarborgsom: Een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW is vereist.

Dit ruime bedrijfspand biedt een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een moderne en goed uitgeruste bedrijfsruimte in Amersfoort. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Kenmerken

Energie

Locatie

Contact opnemen

Recent te huur

Te huur
Bedrijfshal
Amsterdamseweg 153
€ 15.000,00
Artboard 14
m2
Artboard 7
kamers
Bouwjaar: 2006

Vastgoedbeheer in Utrecht en Amsterdam

Bij GunstigWonen nemen wij het beheer van uw vastgoed serieus. Met jarenlange ervaring in de branche, bieden wij een uitgebreide reeks vastgoedbeheerdiensten aan. Of het nu gaat om administratief, financieel of technisch beheer, ons deskundige team zorgt voor een zorgeloze ervaring voor vastgoedeigenaren in zowel Utrecht als Amsterdam. Als betrouwbaar vastgoedbeheerbedrijf streven wij ernaar om de waarde van uw vastgoed te optimaliseren en uw rendement te maximaliseren.

Professionele Verhuurdiensten

GunstigWonen is uw betrouwbare partner voor de verhuur van residentieel en commercieel vastgoed in Utrecht en Amsterdam. Wij begeleiden het gehele verhuurproces, van het opstellen van huurcontracten tot het vinden van betrouwbare huurders. Ons uitgebreide netwerk en lokale marktkennis stellen ons in staat om snel en efficiënt te handelen, zodat uw vastgoed niet lang leeg staat. Wij hanteren een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat de verhuur van uw vastgoed naadloos verloopt.

Woningen en Appartementen te Huur

Op zoek naar een nieuwe woning of appartement in Utrecht of Amsterdam? GunstigWonen heeft een divers aanbod van kwalitatief hoogwaardige huurwoningen en appartementen in deze regio's. Bekijk onze actuele aanbod online en vind uw nieuwe thuis bij ons. Wij bieden heldere huurvoorwaarden en staan altijd klaar om u te ondersteunen tijdens uw zoektocht naar de perfecte huurwoning.

Lokale Expertise, Persoonlijke Service

Met een sterke lokale aanwezigheid in Utrecht en Amsterdam, biedt GunstigWonen een persoonlijke service en lokale expertise op het gebied van huur en vastgoedbeheer. Ons doel is om zowel huurders als vastgoedeigenaren een positieve ervaring te bieden. We zijn meer dan alleen een vastgoedbeheerbedrijf; we zijn uw partner in het navigeren door de lokale vastgoedmarkt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften.

Bekijk ons aanbod!

Over ons

GunstigWonen is gevestigd in Amsterdam-Noord & Utrecht. Wij hebben de juiste ervaring en uitstekende contacten binnen de woning markt.

Contact

Strijkviertel 35,3454 PJ Utrecht
KVK: 78097614
BTW: NL003285068B61
Tel: 06-52 22 95 15
Email: info@gunstig-wonen.nl

Gratis advies?

Contact