• 06-52 22 95 15
  • info@gunstig-wonen.nl

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer via Gunstig Wonen

Overweegt u om een of meer woningen te laten beheren? GunstigWonen is gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Als vastgoedbeheerder kunnen wij u compleet ontzorgen bij het beheer van uw woon- en bedrijfspand(en). Zo heeft u ook na het verhuren van uw woning geen omkijken naar bekeer, onderhoud of contact met de huurder. Bij vastgoedbeheer laat u een woning beheren door een vastgoedbeheerder. Een vastgoedbeheerder als GunstigWonen is als het ware een tussenpersoon die werkzaam is namens de eigenaar van de woning. Er zijn verschillende vormen van vastgoedbeheer, zo is er financieel beheer en technisch beheer. Wanneer u voor beide vormen van beheer kiest wordt u compleet ontzorgd en heeft u geen omkijken naar de woning.

GunstigWonen is naast vastgoedmakelaar ook gespecialiseerd in vastgoedmanagement. Dit betekent dat wij u ook na de aankoop begeleiding kunnen ondersteunen met woningverhuur en vastgoedbeheer. Zo vinden wij voor u geschikte huurders en voorkomen wij leegstand van uw vastgoed. Zodra uw woning(en) verhuurd zijn beheren wij het vastgoed denk hierbij aan onder andere financieel en technisch beheer. Als u voor vastgoedbeheer kiest heeft u geen omkijken meer naar de woning(en). Zo kunnen wij u compleet ontzorgen op alle gebieden van vastgoedmanagement.

Begeleiding bij de aankoop van vastgoed

Vastgoedmakelaar nodig? Als u overweegt om vastgoed te gaan kopen, verkopen of hierin te beleggen is het verstandig om te kiezen voor een vastgoedmakelaar. GunstigWonen is een vastgoedmakelaar gespecialiseerd in de aankoopbegeleiding van beleggingspanden. Wij begeleiden zowel particulieren als bedrijven die vastgoed willen aankopen of het nu om enkele panden of tientallen appartementen gaat. 

Kiezen voor een vastgoedmakelaar

Wanneer u overweegt om vastgoed te kopen. Wilt u er zeker van zijn dat u in het juiste pand investeert. Daarom is de focus op rendement altijd ons uitgangspunt. GunstigWonen heeft een uitgebreid netwerk, zodat wij onze klanten optimaal kunnen helpen bij het vinden van het juiste pand. Zo hebben wij contacten bij executieveilingen, nieuwbouwprojecten en zijn we op de hoogte van stille verkopen. Naast het helpen vinden van het juisten pand staan wij u ook bij met alle overige zaken. Denk hierbij aan het inspecteren van de technische staat, bepalen van alle benodigde verbeteringen, regelen van energietransitie, een rendementsberekening maken etc. Daarnaast denken wij ook met u mee over hoe het pand geëxploiteerd kan gaan worden en de mogelijke verhuurbaarheid. 

BOUWKUNDIGE KEURINGEN/INSPECTIES

Een bouwkundige of bouwtechnische keuring/inspectie is een onafhankelijke visuele keuring van een bestaande woning of pand. Hiermee krijgt u inzicht in de bouwkundige staat van het pand en de kosten om het in goede staat te brengen. De kosten worden verdeeld in directe kosten. Kosten op de langere termijn en kosten voor verbetering. Wilt u een bouwkundig rapport voor uw woning of vastgoed?

Uw kunt van deze service gebruik maken voor een eenmalige bedrag van € 695,00 INCL. BTW.

Gratis advies?

Recent te huur

Te huur
Bedrijfshal
Amsterdamseweg 153
€ 15.000,00
Artboard 14
m2
Artboard 7
kamers
Bouwjaar: 2006

Vastgoedbeheer in Utrecht en Amsterdam

Bij GunstigWonen nemen wij het beheer van uw vastgoed serieus. Met jarenlange ervaring in de branche, bieden wij een uitgebreide reeks vastgoedbeheerdiensten aan. Of het nu gaat om administratief, financieel of technisch beheer, ons deskundige team zorgt voor een zorgeloze ervaring voor vastgoedeigenaren in zowel Utrecht als Amsterdam. Als betrouwbaar vastgoedbeheerbedrijf streven wij ernaar om de waarde van uw vastgoed te optimaliseren en uw rendement te maximaliseren.

Professionele Verhuurdiensten

GunstigWonen is uw betrouwbare partner voor de verhuur van residentieel en commercieel vastgoed in Utrecht en Amsterdam. Wij begeleiden het gehele verhuurproces, van het opstellen van huurcontracten tot het vinden van betrouwbare huurders. Ons uitgebreide netwerk en lokale marktkennis stellen ons in staat om snel en efficiënt te handelen, zodat uw vastgoed niet lang leeg staat. Wij hanteren een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat de verhuur van uw vastgoed naadloos verloopt.

Woningen en Appartementen te Huur

Op zoek naar een nieuwe woning of appartement in Utrecht of Amsterdam? GunstigWonen heeft een divers aanbod van kwalitatief hoogwaardige huurwoningen en appartementen in deze regio's. Bekijk onze actuele aanbod online en vind uw nieuwe thuis bij ons. Wij bieden heldere huurvoorwaarden en staan altijd klaar om u te ondersteunen tijdens uw zoektocht naar de perfecte huurwoning.

Lokale Expertise, Persoonlijke Service

Met een sterke lokale aanwezigheid in Utrecht en Amsterdam, biedt GunstigWonen een persoonlijke service en lokale expertise op het gebied van huur en vastgoedbeheer. Ons doel is om zowel huurders als vastgoedeigenaren een positieve ervaring te bieden. We zijn meer dan alleen een vastgoedbeheerbedrijf; we zijn uw partner in het navigeren door de lokale vastgoedmarkt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij al uw vastgoedbehoeften.

Bekijk ons aanbod!

Over ons

GunstigWonen is gevestigd in Amsterdam-Noord & Utrecht. Wij hebben de juiste ervaring en uitstekende contacten binnen de woning markt.

Contact

Strijkviertel 35,3454 PJ Utrecht
KVK: 78097614
BTW: NL003285068B61
Tel: 06-52 22 95 15
Email: info@gunstig-wonen.nl

Gratis advies?

Contact